Beursvloer Lelystad

beurslogo

 

Kom ook naar de Beursvloer 2020

 

Op 5 maart organiseert LelystadDoet in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging de Beursvloer 2020. Hét sociale netwerkevenement dat u niet wilt missen!

Datum: 5 maart 2020
Tijd: 17:00 - 19:00
Locatie: De Rabobank, Ravelijn 50, Lelystad

Deelname is kosteloos

Maak verbinding op de Beursvloer
Heeft uw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt uw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer matchen we vraag en aanbod met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken zonder dat hier een euro aan te pas komt. Doet u ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?
Voor bedrijven: deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd.
Voor stichtingen en verenigingen: misschien heeft u behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor uw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Tijdens het evenement bent u verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Matchen van vraag & aanbod
Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de Beursvloer bij de Rabobank in Lelystad. Hulpvragen van stichtingen en verenigingen variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. Maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven de kans maatschappelijk van betekenis te zijn. Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de Beursvloer? Meld u hieronder aan en geef daarbij aan wat uw hulpvraag en/of aanbod is. https://lelystadseuitdaging.nl/beursvloer/aanmelden/

De Beursvloer is een initiatief van Welzijn Lelystad en wordt door LelystadDoet (onderdeel van Welzijn Lelystad) in samenwerking met de Lelystadse Uitdaging uitgevoerd.

Meer info

Voor meer info kunt u contact opnemen met LelystadDoet. lelystaddoet@welzijnlelystad.nl of 0320-707159