Beursvloer Lelystad

beurslogo

 

Maak verbinding op de Beursvloer 2019

Heeft uw bedrijf maatschappelijk betrokken ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Of krijgt uw vereniging of stichting niet alle klussen geklaard? Op de Beursvloer matchen we vraag en aanbod met gesloten beurs. Ons doel is zoveel mogelijk matches te maken. Doet u ook mee?

Waarom meedoen aan de Beursvloer?
Deelname aan de Beursvloer bevordert uw maatschappelijke betrokkenheid. U doet nieuwe contacten op en er worden samenwerkingsverbanden gerealiseerd. Tijdens het evenement bent u verzekerd van muzikaal entertainment en catering.

Matchen van vraag & aanbod
Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar tijdens de 12e Beursvloer Lelystad. De hulpvragen van stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven variëren van de vraag naar een vergaderruimte tot die van juridisch of commercieel advies. Maatschappelijke organisaties gaan tijdens de Beursvloer in gesprek met bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen. Voor bedrijven dé kans maatschappelijk van betekenis te zijn. Deelname is kosteloos.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de Beursvloer? Vraag en aanbod kunt u indienen op de website van de Lelystadse Uitdaging. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LelystadDoet, Michelle de Jongh : m.dejongh@welzijnlelystad.nl of 0320-707159. 

Beursvloer  Lelystad is een initiatief van LelystadDoet in samenwerking met Lelystadse Uitdaging.