LelystadLeert

Vrijwilligers vinden en binden (Online)

  • Wanneer: 1 september tot 31 december
  • Tijd: 19:00
  • Platform: Zorgvrijwilligers,Taal & educatie,Jongeren,Financiële vrijwilligers,Sport

Deze cursus gaat over het succesvol werven en begeleiden van vrijwilligers. Je leert hoe je in kunt spelen op de motivatie en wensen van vrijwilligers. In een persoonlijk plan van aanpak bepaal je de aandachtspunten voor jouw organisatie.

Vrijwilligers vinden en binden (Online)

Informatie

Dit betreft een online cursus die wordt aangeboden door een externe partij, en die continu te volgen is.  LelystadDoet heeft daardoor geen invloed op de inhoud alsook de voorwaarden van de cursus. Om deze training te kunnen volgen dien je op deze website een eigen account aan te maken. Je hoeft alleen een mailadres en postcode in te vullen.

Deze cursus gaat over het succesvol werven en begeleiden van vrijwilligers. Je leert hoe je in kunt spelen op de motivatie en wensen van vrijwilligers. In een persoonlijk plan van aanpak bepaal je de aandachtspunten voor jouw organisatie.

De cursus bestaat uit een videoprogramma van ongeveer 50 minuten. Deze kun je tussentijds onderbreken. Je gegevens blijven in een actieplan bewaard. Deze kun je printen of opslaan. In het rechtermenu vind je meer informatie over het werken met vrijwilligers.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Je kunt je via deze link aanmelden voor deze cursus.

De cursus Vrijwilligers vinden en binden is een initiatief van Movisieen tot stand gekomen dankzij financiering van het Oranje Fonds en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Praktische informatie

Contactpersoon nvt
E-mail E-mail contactpersoon
Kosten: Geen
Locatie: Dit is een online training