LelystadLeert

Fit op weg

  • Wanneer: 31 augustus
  • Tijd: 09:30
  • Platform: Taal & educatie

Gezonde Wijkaanpak helpt bewoners die het moeilijk vinden om te werken aan een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl is natuurlijk ook belangrijk voor vrijwilligers, en daarom willen wij u deze 2,5 uur durende, interactieve, informatieve workshop Fit op weg niet onthouden.

Fit op weg

Informatie

De deelnemers worden meegenomen in alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Denk aan beweging, voeding, ontspanning, slapen, sociale contacten, e.d.. Wat is ervoor nodig om je gelukkig en vitaal te voelen? Na deze workshop zijn de deelnemers in staat om te bepalen waarmee zij aan de slag willen om fitter te worden. Deze workshop wordt 4 x per jaar aangeboden. De deelname is gratis. Aanmelden kan via het contactformulier. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de leefstijlwijkcoach in uw stadsdeel.

Na uw aanmelding houden wij u op de hoogte van deze workshops. Na de basisworkshop Fit op weg kunt u eventueel instappen in de workshop Fit Verder.

Aanmelden voor deze workshops kunt u via het contactformulier van deze organisatie. Kijk op  www.gezonde-wijkaanpak.nl voor meer informatie, en wanneer de eerstvolgende workshop van start gaat.

De workshop Fit op Weg wordt gegeven op 31 augustus a.s. van 9.30 tot 12.00 uur in de Atolplaza.

Voor meer informatie bekijk deze website.

Praktische informatie

Contactpersoon Manon Geerlings
E-mail E-mail contactpersoon
Kosten: Geen
Locatie: Atolplaza, Schor 1-9, 8224 CM, Lelystad