LelystadLeert

Ik vrijwilligerscoördinator in Coronatijd, nu mijn verhaal!

  • Wanneer: 1 juli
  • Tijd: 10:00
  • Platform: Zorgvrijwilligers,Taal & educatie,Jongeren,Financiële vrijwilligers,Sport

Doe mee aan de online meeting op woensdag 1 juli! Deze online meeting is geheel gratis en bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 10 personen meedoen.

Ik vrijwilligerscoördinator in Coronatijd, nu mijn verhaal!

Informatie

Sinds het begin van de Coronatijd is er veel op mensen en organisaties afgekomen. En ook op medewerkers en vrijwilligers. Veel veranderingen waar iedereen mee te maken kreeg. En nog steeds. Maar wat doet dat met jou als vrijwilligers-coördinator? Je bent druk bezig om van alles en nog wat te regelen voor je vrijwilligers. En te luisteren naar hun verhalen. In dit webinar luisteren we naar jou: hoe heb jij de afgelopen Coronatijd ervaren? Kreeg je er energie van of trok het je juist leeg? Heb je mooie ervaringen die je wilt delen of misschien wel hele nare? Alles kun je kwijt in dit webinar met vrijwilligers-coördinatoren onder elkaar.

Onder meer de volgende vragen komen ter sprake:

  • Hoe was voor jou de afgelopen tijd?
  • Heb je leuke dingen meegemaakt die je graag wilt delen?
  • Of heb je juist vervelende dingen meegemaakt?
  • Welke tips uit de praktijk heb je om van te leren?

Je merkt het al: in dit webinar staat niet zozeer de vrijwilliger centraal, maar jij als vrijwilligers-coördinator. Hoe hebben wij als vrijwilligers-coördinatoren de afgelopen Corona maanden ervaren? Aan de hand van discussie hierover is het doel om nuttige inzichten op te doen in je rol als vrijwilligers-coördinator in Coronatijd. Aan deze online meeting kunnen maximaal 10 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom. Schrijf je in via de buttton. Je ontvangt een link om mee te doen.

Voor meer informatie bekijk deze website.

Praktische informatie

Contactpersoon D. Spruit
E-mail E-mail contactpersoon
Kosten: Geen
Docent: VrijwilligersaanZet
Locatie: Geen, online