LelystadLeert

Digi café

  • Wanneer: 11 september
  • Tijd: 14:00
  • Platform: Taal & educatie

In het kader van de week van Lezen&Schrijven en de maand van het leren bieden wij graag deze 'open inloop' mogelijkheid aan. Het Digi café is er voor alle digitale vragen.

Digi café

Informatie

Handiger worden met de computer, smartphone of tablet? Whatsappen, sms-en of mailen, hoe werkt dat nou? Wat zijn praktische apps en hoe kan ik een e-book van de bibliotheek downloaden op mijn tablet?
“Veel mensen komen naar het DigiCafé met vragen over e-boeken of omdat ze problemen hebben bij het inloggen in één van hun accounts,” vertelt bibliotheekmedewerker Mick van Leeuwen, die elke vrijdagmiddag bezoekers van het DigiCafé helpt. “Dat werd tijdens de corona-sluiting wel gemist, zeker toen veel mensen toch wilden proberen om digitaal te lezen.” Om bezoekers goed te helpen, ziet Mick graag dat zij alle apparatuur meenemen die ze nodig hebben voor de hulpvraag. “Als je dus vragen hebt over je e-reader, neem dan ook de laptop en het kabeltje voor de e-reader mee, want deze heb je nodig om de e-boeken op de e-reader te zetten. Zo heb ik zicht op het hele proces van e-boek downloaden tot het overzetten naar de e-reader en zie ik ook waar het misgaat.”

 

Voor meer informatie bekijk deze website.

Praktische informatie

Contactpersoon Mick van Leeuwen
E-mail E-mail contactpersoon
Kosten: Geen
Locatie: FlevoMeer Bibliotheek