LelystadLeert

Vrijwilligerswebinar 'Iedereen Actief' Actieve Werkvormen

  • Wanneer: 17 maart
  • Tijd: 19:00
  • Platform: Taal & educatie

Hoe pak je taalcoaching op verschillende manieren aan? Na deze webinar weet jij altijd wat te doen tijdens de taalcoaching.

Vrijwilligerswebinar 'Iedereen Actief' Actieve Werkvormen

Informatie

Hoe zorg je ervoor dat taal wel genoeg herhaald wordt zonder dat het saai wordt? Hoe kun je spreken en luisteren op nieuwe manieren aanpakken? In de webinar ‘Iedereen actief’ leer je verschillende werkvormen voor taalcoaching. Zo voorkom je teveel herhaling en blijft de taalcoaching vernieuwend! De webinar is van 19:00-20:00 uur. Vergeet niet om je nu alvast aan te melden!

Als vrijwilliger heb je verschillende manieren om je deelnemer te begeleiden. Je kunt met hem praten over het dagelijks leven of bijvoorbeeld SpreekTaal gebruiken. Maar daarnaast wil je soms ook wat anders met de cursisten die je begeleidt. Wat doe je bijvoorbeeld om de woordenschat van een bepaald thema nog een keer te herhalen? Wat kun je doen om luisteren en spreken op een andere manier aan te pakken? In deze webinar maak je kennis met en ervaar je verschillende werkvormen, onder andere uit het boek Actief met taal. Je krijgt uitleg waarom deze werkvormen goed werken en op welk moment je ze kunt gebruiken. Zo kun je met nieuwe inspiratie weer aan de slag!

 

Voor meer informatie bekijk deze website.

Praktische informatie

Contactpersoon Gea van der Broek
E-mail E-mail contactpersoon
Telefoon: Gea van der Broek
Kosten: Geen
Docent: Het Begint met Taal
Locatie: Een webinar volg je op je eigen computer of tablet. Je kunt deze cursus gewoon thuis volgen!