LelystadDoet nieuws

Flevolandse Theatervereniging JTL 30 jaar!

15 november 2018

Flevolandse Theatervereniging JTL 30 jaar! Op zondag 11 november 2018 is het officiële jubileumjaar van JTL gestart. Het is 30 jaar geleden dat de vereniging werd opgericht als Jeugdtheatergroep. Nu 30 jaar later zijn zij de eerste theatervereniging met jeugd die al langer dan 25 jaar bestaat in Lelystad.

 

Niet alleen jeugd, maar ook volwassenen hebben een plek gevonden bij JTL en hebben diverse bedrijven en instellingen een nauwe band met de vereniging. Op 11 november jl. werd het jubileumfeest gehouden. Deze is druk bezocht door leden en oud-leden.

Afgelopen zaterdag werden de vrijwilligers van  JTL  ondersteunt in de voorbereidingen voor hun jubileumfeest. Jongeren van Dive the City in samenwerking met Challenge Up! kwamen de handen uit de mouwen steken. Op zondag werd het team van vrijwilligers van JTL ontlast om zelf ook feest te kunnen vieren. Het team van LelystadDoet nam de ontvangst van de genodigden en catering voor haar rekening.

Vrijwilliger in hart en nieren is Arjan Legerstee. Hij vierde afgelopen zondag zijn 25-jarig jubileum en is flink in het zonnetje gezet. Al 25 jaar lang gaat hij namens JTL als Sinterklaas langs bij bedrijven, scholen en families.

Het jubileumjaar van Flevolandse Theatervereniging JTL wordt afgesloten met de feestelijke musicalvoorstelling ‘Feest van Kleur’ op 15 juni 2019 in Agora Theater Lelystad.