LelystadDoet nieuws

Beursvloer Lelystad 2018 succesvol

28 november 2018

Beursvloer Lelystad 2018 succesvol De 11e editie van Beursvloer Lelystad heeft plaatsgevonden op dinsdag 27 november jl. Gastlocatie Kubus Lelystad heeft hiervoor speciaal haar deuren opengezet. Met meer dan 60 maatschappelijke organisaties, stichtingen, verenigingen en bedrijven was de opkomst dit jaar zeer hoog.

 

Onder het genot van een hapje en drankje gingen de deelnemers met elkaar in gesprek om matches te maken. Alles uiteraard met gesloten beurs en in de vorm van menskracht, materialen en middelen ter verbetering van de leefkwaliteit voor de inwoners van onze stad en natuurlijk door het doen van leuke tegenprestaties. Jan Dekker, directeur Welzijn Lelystad: ‘het is mooi om te zien hoeveel ondernemers in Lelystad maatschappelijk betrokken zijn en verbinding zoeken en aangaan met maatschappelijke organisaties. Dat is ook een goed voorbeeld voor onze nieuwe generatie, die we graag willen stimuleren om zich betrokken in te zetten voor onze maatschappij’. De Beursvloer werd geopend door wethouder Nelly den Os. ‘Het is mooi om te zien dat er zo’n grote belangstelling is voor de Beursvloer Lelystad. Dit laat zien dat Lelystad een maatschappelijk betrokken stad is’.

Het geheel werd muzikaal opgeluisterd en was beschikbaar gesteld door Kubus Lelystad. De hapjes waren beschikbaar gesteld door KFC Restaurant Lelystad, Resto van Harte en Kwintes. Multicopy heeft de matchformulieren gesponsord. De Beursvloer is bezocht door zo’n 150 mensen, die met elkaar 74 matches hebben gemaakt ter waarde van €28.610. Dit jaar waren er maar liefst twee matches van de dag. Deze zijn gemaakt door Kubus Lelystadmet Resto van Harte voor eenzame ouderen en door Kwintes De Waterspiegel met Jongeren maken de Stad voor een dinnerchallenge.

Voor hier meer informatie over de Beursvloer en de gemaakte matches.