LelystadDoet nieuws

Meld je aan voor NLDoet 2019

10 december 2018

Meld je aan voor NLDoet 2019 Op 15 en 16 maart 2019 zullen weer vele vrijwilligers door heel Nederland de handen uit de mouwen steken. NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Heb je een klus te klaren of zou je het vrijwilligerswerk eens willen ervaren? Meld je dan snel aan. Er zijn al meer dan 2.700 klussen reeds aangemeld!

 

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Doe dan mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!