LelystadDoet nieuws

Volleybalvereniging Volta bestaat 20 jaar!

11 februari 2019

Volleybalvereniging Volta bestaat 20 jaar! Volleybalvereniging Volta uit Lelystad organiseert de Klaverblad Zomeravondcompetitie voor Lelystadse buurten, bedrijven, scholen, familie of vrienden.

 

De zomeravondvolleybalcompetitie van Volta gaat in 2019 weer georganiseerd worden. Dit naar aanleiding van het 20 jarig bestaan van de volleybalvereniging. Voor veel Lelystedelingen zal dit toernooi fijne herinneringen oproepen: er zijn jaren geweest dat er meer dan 100 teams zich lieten inschrijven. Gezelligheid en sportiviteit vormen het uitgangspunt; leuk is het voor een ieder als er af en toe een wedstrijdje wordt gewonnen. De volleybalwedstrijden worden gespeeld op 3, 4 en 5 juli in Sporthal De Rietlanden. De wedstrijden beginnen iedere avond om 19.30 uur. De teams spelen op recreantenniveau en kunnen bestaan uit buren, vrienden, straten, wijken, scholen of bedrijven.

Volleybalvereniging Volta organiseert dit toernooi in samen werking met Sportbedrijf Lelystad.

Doe gezellig mee! Inschrijven kan via het aanmeldformulier. Hier is ook meer informatie over de competitie en de vereniging te vinden.