LelystadDoet nieuws

Heel Lelystad Doet!

14 maart 2019

Heel Lelystad Doet! Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 staat heel Nederland –en dus ook Lelystad- weer in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Hiermee zet NLDoet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit –van jong tot oud- om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. NLDoet laat tijdens deze dagen zien hoé belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Ben je nog geen vrijwilliger? Zou je dit misschien wel willen? Kom dan ervaren tijdens NLDoet hoe leuk vrijwilligerswerk is. Met zo’n 30 klussen bij diverse maatschappelijke organisaties in Lelystad is er genoeg te doen en is er voor ieder wel wat wils!

Ben je na dit weekend zo geïnspireerd geraakt of ben je dit weekend niet in de gelegenheid om mee te doen, maar zou je best wel iets willen doen? Kijk dan op onze vacaturebank voor het beschikbare vrijwilligerswerk in Lelystad en wat LelystadDoet jou te bieden heeft. LelystadDoet is hét platform voor vrijwilligerswerk in Lelystad en is voor alle inwoners. Vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers maken onlosmakelijk deel uit van onze samenleving. Ze zijn onmisbaar en zijn van onschatbare waarde. Het doen van vrijwilligerswerk is dankbaar, is goed voor je (sociale) netwerk en is goed voor de gezondheid!

Meer info over NLDoet.