LelystadDoet nieuws

Succesvolle Beursvloermatch!

27 mei 2019

Succesvolle Beursvloermatch! Op donderdag 16 en 23 mei heeft de training Jobcarving en Jobcreation plaatsgevonden. Dit was een succesvolle Beursvloermatch tussen LelystadDoet en Driemension!

 

De vrijwilligerscoaches van LelystadDoet gingen samen met maatschappelijke organisaties kijken naar de openstaande vrijwilligersvacatures. Hierbij werd gekeken naar het creeëren van vrijwilligerswerk wat passend is voor iemand die graag vrijwilligerswerk zou willen en kunnen verrichten. Ook werd een vacature zo uitgewerkt, dat deze passend gemaakt werd om ingevuld te worden door een vrijwilliger. 

Margriet van Oosten van Driemension is expert op het gebied van inclusief ondernemen. Zij heeft een actief programma gemaakt om haar kennis en brede ervaring te delen. Deze workshop was bedoeld voor maatschappelijke organisaties, die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers en coaches van LelystadDoet, die op zoek zijn naar passende vacatures voor hun doelgroep. Margriet heeft ons door middel van jobcarving en jobcreation geleerd om samen plekken te creëren, die passend zijn voor kandidaten die vrijwilligerswerk kunnen en willen verrichten.