LelystadDoet nieuws

Rode Kruis ontvangt boegbeeldje

21 november 2019

Rode Kruis ontvangt boegbeeldje Woensdag 20 november jl. hebben vrijwilligers van Rode Kruis in Lelystad het boegbeeldje uitgereikt gekregen. Het Boegbeeldje wordt door LelystadDoet uitgereikt als blijk van waardering.

 

Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. Met 70 enthousiaste vrijwilligers biedt het Rode Kruis hulp aan Lelystedelingen die kwetsbaar zijn en door omstandigheden niet zelfredzaam kunnen zijn. Met het bevorderen van zelfredzaamheid laat het Rode Kruis de mensen zich sterker en veiliger voelen. Met het bevorderen van hulp en hulpbereidheid hoeft iemand in tijden van nood er niet alleen voor staan. Daarnaast verlenen de vrijwilligers assistentie bij diverse grote evenementen in Lelystad.

Vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers maken onlosmakelijk deel uit van de Lelystadse samenleving. Ze zijn onmisbaar en van onschatbare waarde. LelystadDoet reikt regelmatig het boegbeeldje uit aan een vrijwilligersorganisatie. Dit als blijk van waardering. Wilt u als organisatie ook in aanmerking komen of wilt u een initiatief aandragen? Dan kunt u contact met opnemen via lelystaddoet@welzijnlelystad.nl. Meer info over LelystadDoet: lelystaddoet.nl. LelystadDoet is onderdeel van Welzijn Lelystad.