LelystadDoet nieuws

Vraag en aanbod in hulp omtrent coronavirus

23 maart 2020

Vraag en aanbod in hulp omtrent coronavirus Zoals iedereen weet ontstaan er allerlei verschillende mooie en belangrijke initiatieven. Daar zijn we allemaal heel erg trots op.
 
 
We zien dat inwoners, bedrijven, instellingen en organisaties zich graag willen inspannen om de consequenties, die de maatregelen rond het coronavirus nu eenmaal vergen, te beperken of te verzachten. Helemaal daar waar dat geldt voor onze senioren, onze zorginstellingen en de kwetsbare mensen in Lelystad. Wat we ook weten, is dat er bedrijven zijn die hun medewerkers vrijwilligerswerk willen laten doen. Mooier kan natuurlijk niet!
 
Om dat totale aanbod goed te kunnen stroomlijnen, maar ook om met elkaar te verbinden en dit goed op elkaar te laten aansluiten, willen we vragen om je aanbod voor vrijwilligerswerk in Lelystad bij ons te melden. Dat kan via lelystaddoet@welzijnlelystad.nl. Meer info vind je hier
 
LelystadDoet is onderdeel van Welzijn Lelystad. Onze medewerkers van LelystadDoet, die hierin zijn gespecialiseerd, zitten klaar om hiermee aan de slag te gaan.
 
LelystadDoet! Wat Doe jij?